3 Ocak 2011 Pazartesi

Maximum Kart Carrefour Kampanyası


Maximum Kart'ınızla 1- 31 Ocak 2011 tarihleri arasında tüm CarrefourSA'lardan yapacağınız 90 TL ve üzeri ikinci peşin alışverişinize 15 TL MaxiPuan hediye!

Ziraat Maximum kartları kampanyaya dahildir.
Kampanyadan ilave MaxiPuan kazanılabilmesi için alışverişlerin Maximum özellikli POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.
Maximum Kart sahipleri tüm CarrefourSA'lardan tek seferde yapacakları ikinci 90 TL ve üzeri peşin alışverişe 15 TL ilave MaxiPuan kazanacaklardır.
Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece bir tanesi kampanya kapsamında değerlendirilecektir.
İlave MaxiPuanlar kampanya bitiminden itibaren 5 iş günü içerisinde müşteri hesaplarına yansıtılacak olup; son kullanma tarihi 16.02.2011'dir.
Taksitli işlemler, GSM TL yükleme harcamaları, kuyum alışverişleri, tütün mamülü ve alkollü içecek alışverişleri, Şirket Kredi Kartı ve MaxiPuan kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
Kampanya kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kere yararlanabilecek ve kampanya kapsamında en fazla 15 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
Aynı anda birden fazla MaxiPuan kampanyası olması durumunda kampanya ödülleri birleştirilemez.
Kampanyadan Maximiles ile de yararlanılabilir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz.
Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanya kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir. Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.
Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir.
Kampanya kapsamında ilave MaxiPuan kazanılması için tüm alışverişlerin Bankamatik kartıyla veya kredi kartıyla yapılması gerekmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder